Enviat per: mmiguela | Novembre 29, 2008

Presentació Bloc de Biologia i geologia de 4t d’ESO

Benvinguts:

Us presento el bloc de biologia i geologia de 4t d’ESO. Espero que aquest ens permeti aprofundir una mica més, de forma diferent a les classes d’aula, en tots aquells temes del currículum de biologia i geologia de 4t que anirem tractant al llarg del curs. En ell s’adreçaran moltes de les activitats que es plantejaran a la classe, també articles d’interès que tinguin a veure amb la matèria que estem fem, i altres vegades, aquells que tinguin una repercussió científica i/o social. Podran ser articles escrits, vídeos, podcast…el format no serà important el contingut sí. Ens permetrà aprofitar els recursos que ens ofereix la xarxa, exposar dubtes, reflexions…serà la continuació de la feina a casa.

Els alumnes podreu fer les vostres col·laboracions, només cal tenir una mica d’interès, inquietuds i ganes de compartir. Tots podrem fer aportacions sempre que es facin amb respcte  amb respecte. Espero que a final de curs sigui el bloc de ciències dels alumnes de 4t d’ESO.

 

 

 


Responses

  1. Noticia: Un biòleg adverteix la pèrdua d’algues a les Illes Occidentals per culpa del Canvi Climàtic.

    El biòleg Albert Brito adverteix de que fa falta un anàlisi global sobre l’ecosistema marí i alerta de que per culpa del canvi climàtic es perderan espècies d’algues.

    Aquest biòleg considera que ja en les pròpies illes s’ha fet molt mal a les algues i que continuaran. Ja que es seguiran construin infrestructures i s’hi continuaran llençant residus.

    A aquesta situació s’hi ha de sumar l’augment de temperatura del mar en els pròxims anys, que ocasionarà encara més pèrdua d’algues.

  2. La notícia que vaig deixar és del Periódico de Catalunya. Un altre dia ja pensaré a posar la font d’informació.
    Déu.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: